Home » Новини » M-Tel с нова оферта за интернет и телевизия

M-Tel с нова оферта за интернет и телевизия

3 195 прочита

В навечерието на Коледа М-Тел ще зарадва своите клиенти с нова пакетна услуга за светкавичен интернет за дома и цифрова телевизия. Офертата е разработена от телекома съвместно със Spectrum Net и Мегалан Нетуърк и от днес се предлага в София, Варна и Бургас само срещу 29.40 лева на месец при двугодишен абонамент.

Новото предложение осигурява високоскоростен интернет (30 мегабита в секунда) през фиксирана мрежа, a също така и телевизия с над 100 канала с отлично цифрово качество. При желание за използване на още по-висока интернет скорост, пакетът се предлага и със скорости от 40, 50 и 100 мегабита в секунда.

Заедно с цифровата телевизия клиентите получават безплатен медиен център без да заплащат депозит, включвайки втори и трети телевизионен приемник само срещу 3.50 лева на месец. Към предложението могат да бъдат добавени и пакети с HD (High Definition) канали с кристална картина и звук, както и канали за възрастни със специалната функция „родителски контрол”, чрез която те могат да контролират съдържанието, което гледат техните деца. При избор на допълнителните пакети, абонатите получават 30% отстъпка от месечната си такса.

За допълнителна информация относно интернет услугите и пакетните предложения М-Тел откри специален безплатен телефон 0800 20 011, достъпен от всички мобилни и фиксирани мрежи в страната. Информация и включване може да се заяви и на www.mtel.bg, магазините на М-Тел, Мегалан Нетуърк и Spectrum Net.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

27 − 24 =