Home » Новини » М-Тел подаряват коледна игра на всички потребители на iPhone

М-Тел подаряват коледна игра на всички потребители на iPhone

2 917 прочита

В навечерието на коледните празници М-Тел и водещата софтуерна компания Мусала Софт подаряват на всички потребители на iPhone приказната детска игра “Коледа”.

Играта е създадена от Мусала Софт и може да бъде изтеглена безплатно от AppStore, виртуалният магазин за приложения на iPhone. Тя е подходяща за малки деца, защото развива тяхното въображение, цветоусещане, логическо мислене и изобретателност.

Занимателната игра разказва коледната история на джуджето Дългоноско, а поуката е, че за всеки послушен малчуган винаги има подарък. Играта се състои от 3 сцени, на всяка от които трябва да се нареди цветен пъзел. Резултатът, който децата получават е анимирана коледна картинка.

Играта има и собствена страница в социалната мрежа Facebook.

От 29 ноември iPhone 4 се предлага и от М-Тел заедно с няколко специално разработени за него тарифни плана. Най-тънкият телефон може да бъде закупен срещу 29,90 лева на месец с тарифния план M-Tel iPhone XL, който осигурява неограничен трафик за данни, а месечната му такса е 54,90 лева.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + = 22