Home » Новини » М-Тел ледена пързалка отваря врати и пред Народния театър

М-Тел ледена пързалка отваря врати и пред Народния театър

2 793 прочита

За пета поредна година М-Тел ще открие ледена пързалка пред Народния театър „Иван Вазов”. Събитието ще се състои на 28 декември, a съоръжението ще отвори врати в 16 часа.

Специално за всички присъстващи пързалката ще работи един час безплатно – от 16 до 17 часа. И тази година няма да липсват изненади – М-Тел ще предизвика способностите на всички майстори на пързалянето със специално организирани игри с награди.

Ледената пързалка е разположена на 600 кв. м. и ще работи денонощно. Освен пързалката, пред Народния театър  ще има и коледни къщички, които са доставени от Австрия. Те са отопляеми и в тях на посетителите ще се предлагат храна и напитки.

200 чифта кънки ще се дават под наем, който ще е 4 лева за цял ден. Входът за пързалката също ще е 4 лева, а децата и учениците от държавните училища ще се пързалят безплатно сутрин до 10 часа. Всички абонати на LOOP и членовете на M-Tel Club могат да се възползват от 20% намаление за входа на пързалката. Намалението е валидно всеки делничен ден от 8 до 18 часа.

Освен да забавлява, целта на пързалката пред Народния театър е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да спортуват. Това е втората пързалка, която М-Тел открива в София. Другата пързалка M-Tel Rink се намира на езерото „Ариана” е и най-голямата на Балканите.

Коледното селище, което се открива утре, ще работи до края на март 2011 година.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 4 =