Home » Новини » „Кой е хитът на годината?“ – питат от М-Тел

„Кой е хитът на годината?“ – питат от М-Тел

2 728 прочита

М-Тел тръгва по следите на „хита на годината” – компанията започва конкурс в търсене на най-харесвания продукт на 2010 година. Кампанията ще бъде проведена във фен страница на компанията в социалната мрежа Facebook под мотото „Избери своя М-Тел хит на годината!”.

Ако се питате между какви продукти трябва да избирате, то единственото условие те да са представени на бългрския пазар първо от М-Тел.

Сред продуктите, които се борят за титлата „М-Тел хит на годината” са първото бяло BlackBerry в България, стилният M-Tel Light Book, двата таблета с премиера от М-Тел – Huawei и Digimax TA1031, смартфона LG Optimus 7, хибрида BlackBerry Torch и други иновативни продукти, представени от компанията през 2010 година.

Хитовите продукти на М-Тел са 23 и ще бъдат изложени в специално създаден Facebook албум. От 4 декември до 15 януари потребителите на Facebook ще имат възможност да гласуват за своите предпочитани технологични решения от М-Тел. Титлата „хит на годината” ще спечели продуктът, който е събрал най-голям брой позитивни знаци “like” по време на кампанията.

Трима от всички гласували за 23-те иновативни предложения ще  спечелят определения от потребителите „М-Тел хит на годината”. Печелившите ще бъдат избрани чрез томбола.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 2