Home » Марки » Apple » iPhone » iPhone 4 Diamond Spider – поредната порция лукс

iPhone 4 Diamond Spider – поредната порция лукс

5 481 прочита

iPhone 4 е един, ако не и най-успешния, по отношение продажби модели в наши дни. И да, при над 20 милиона броя продадени да притежаваш подобен телефон трудно би те отличило от тълпата (по света телефонът се продава на цени около 550лв, не като у нас..) Ако и вас ви тревожи казаното до тук и бихте искали да се откроявате в тълпата, то решение за проблема ви има.

Бижутерът Александър Амосу представи луксозната си интерпретация по въпроса, моделът iPhone 4 Diamond Spider. Diamond Spider е покрит с 846 перфектно оформени диаманта с общо тегло 5.66 карата. И не се притеснявайте, ако някой ден решите да смените телефона, без проблем ще можете да свалите скъпоценните камъни и да ги ползвате за направата на бижу.

Какво освен скъпите камъни помагат на iPhone 4 Diamond Spider да се открои в тълпата? Като начало можете да изберете цвят на задния панел – черен или бял. Да, именно онова, което бави Apple вече няколко месеца…Всяка бройка от модела се предоставя и със „златен номер“ от типа 07XXX 111111. И накрая, но не и по важност – 24ч, 7 дни в седмицата имате на разположение консиерж услуги.

И накрая стигаме и до финансовата част от нещата. iPhone 4 Diamond Spider ще се предлага на цената от 15 000 паунда и ще може да бъде купен от Великобритания, Монако, Обединените Арабски Емирства и макар и трудно обяснимо – Нигерия…

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

86 − = 78