Home » Новини » Globul с обновена фен страница във Facebook

Globul с обновена фен страница във Facebook

2 651 прочита

GLOBUL ще зарадва своите абонати във Facebook с обновената си фен страница, в която потребителите разполагат с достъп до нови функционалности и забавни приложения, както и с възможност да спечелят смартфона GLOBUL Q1.

Новата Facebook страница на GLOBUL съдържа новини и полезна информация за магазините, продуктите и услугите на компанията под формата на удобни за разглеждане табове. Клиентите на компанията пък могат да се възползват от директен достъп до MyGLOBUL портала през фен страницата.

Чрез специално разработено приложение, феновете на GLOBUL в социалната мрежа ще имат възможност да създадат и споделят уникална коледна картичка, в която да включат своите Facebook приятели.

GLOBUL е подготвил и ексклузивни награди за своите Facebook почитатели, които привлекат най-много от своите приятели към фен страницата на компанията. Голямата награда в онлайн надпреварата е смартфонът GLOBUL Q1, а първите двадесет в класацията ще спечелят DVD с филма за Джон Ленън LennonNYC.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

46 − = 40