Home » Новини » БАУРЧР отличи с награда и M-Tel

БАУРЧР отличи с награда и M-Tel

2 998 прочита

Служителите на М-Тел са най-социално ангажирани и най-дейно се включват в доброволчески инициативи според Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР).

По време на осмите годишни награди за успешно реализирани проекти в областта на човешките ресурси, които се състояха снощи, М-Тел получи награда в категория „Корпоративна социална отговорност”. Компанията беше отличена за проекта си за полагане на доброволчески труд като форма на тимбилдинг. М-Тел е първата компания в България, която реализира подобен проект.

Категорията „Корпоративна социална отговорност” оценява проекти в областта на корпоративната социална отговорност на компаниите, в които се включват и участват активно техните служители.

„Социалната отговорност не е мода, тя е признак на корпоративна култура. Нещо повече, тя е категорично доказателство, че служителите не само споделят, а живеят с ценностите на компанията. Благодаря на моите колеги, които с готовност се включиха в това начинание и с труда си заедно подкрепихме редица социални проекти”, каза при получаването на наградата Миглена Узунова, директор „Човешки ресурси” в М-Тел.

Проектът „Доброволчеството като форма на тимбилдинг”, който стартира през юни тази година, дава възможност на служителите да изберат сами времето, мястото и дейността, която да извършват, от предварително подготвен списък с благотворителни инициативи. По време на доброволческия труд колегите имат възможност да се опознаят и да общуват в среда, различна от работната.

За шестте месеца на проекта са подпомогнати 14 обекта в цялата страна от над 340 служители на М-Тел и техните семейства. Това е второто отличие, което проектът получава през тази година – първата награда беше от конкурса за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards 2010, отново в категорията “Корпоративна социална отговорност”.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to БАУРЧР отличи с награда и M-Tel

  1. Pingback: Tweets that mention БАУРЧР отличи с награда и M-Tel | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

83 − 76 =