Home » Новини » 4G оператора Транс Телеком под въпрос заради скандалите в Петрол

4G оператора Транс Телеком под въпрос заради скандалите в Петрол

2 790 прочита

Договорки, които не са били спазени от страна на „Петрол холдинг” АД, представлявана от Митко Събев и Орлин Тодоров, могат до доведат до изтегляне на 14 млн. чужди инвестиции и загуба на 140 работни места в „Транс телеком” АД. Това става ясно от открито писмо на Борис Деворкин, пълномощен представител на „Еранс Холдингс Лимитед”.

А ето и текста на откритото писмо:

„Уважаеми дами и господа,

От името на „Еранс Холдингс Лимитед” бих искал да изразя нашето разочарование от г-н Митко Събев – Председател на Съвета на директорите на „Петрол Холдинг” АД и г-н Орлин Тодоров – Изпълнителен директор на „Петрол Холдинг” АД като бизнес партньори.

„Еранс холдингс“ е част от руския химически холдинг API Group (ЗАО „АгроПродМир”), който отчита оборот от 2 милиард долара годишно и се занимава с производство на химически торове, туризъм, управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти. Холдингът инвестира и в телекомуникации, като развива този бизнес в няколко държави, включително и в България.

През 2009 г. между „Еранс Холдингс Лимитед” и „Петрол Холдинг” АД бяха подписани договорености, които за наше огромно огорчение бяха изпълнени единствено от страна на „Еранс Холдингс Лимитед”. Като сериозен инвеститор и коректен бизнес партньор ние очакваме подобно отношение и от страна на своя бизнес партньор в България.

Ние многократно отправяхме предложения за разрешаване на ситуацията към господата Събев и Тодоров, като към участници в договарянето и сключването на споразумението ни. За съжаление след многократни разговори, кореспонденция и неизпълнени от страна на г-н Събев и г-н Тодоров обещания, ние не намираме израз на добра воля за изпълнение на поетите ангажименти.

„Еранс Холдингс Лимитед” е стратегически инвеститор, чиито планове са да разшири и развие своя бизнес в България и региона. До момента компанията е инвестирала над 14 млн.лв. в България и е осигурила постоянна работа на над 140 висококвалифицирани специалисти в „Транс Телеком” АД. С неизпълнението на поетите ангажименти за финансиране, господата Събев и Тодоров застрашават не само партньорските ни отношения, но и присъствието и бъдещите намерения на сериозни инвеститори в България.

Ние вече не се надяваме, че господата Събев и Тодоров, ще защитят интересите на трудещите се хора в България и доброто име на бизнеса в тази страна, изпълнявайки коректно своите финансови задължения по сключеното споразумение с „Еранс Холдингс Лимитед”.“

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.


GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to 4G оператора Транс Телеком под въпрос заради скандалите в Петрол

  1. Pingback: У Меня Нет Денег…Или Как Да Фалираш Телеком | Alabala.EU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

53 − 44 =