Home » Новини » Защитени в интернет с М-Tel Safe Surf

Защитени в интернет с М-Tel Safe Surf

3 053 прочита

На фона на все по-тревожните статистики за измами и други престъпления в глобалната мрежа, М-Тел предлага на своите клиенти приложение за комплексна защита, докато сърфират в Интернет – М-Tel Safe Surf.

Легалната антивирусна и спам защита струва само 3.60 лева на месец. Чрез нея кредитните и дебитни карти са защитени при пазаруване или банкиране онлайн. В същото време е гарантирана и сигурността на личните данни в компютъра, ако той бъде откраднат или загубен.

Основно предимство на М-Tel Safe Surf е възможността родителите да контролират децата си, като ограничат достъпа им до Интернет. Те могат да определят по колко време малчуганите да сърфират в мрежата и да „отрежат” достъпа им до неподходящи страници и програми.

М-Tel Safe Surf може да бъде инсталирана на компютъра през електронната страница на компанията – www.mtel.bg. Услугата е достъпна за всички клиенти на М-Тел, без да е нужно да подписват договор за ползването й. Всеки може да тества М-Tel Safe Surf безплатно в рамките на 30 дни. М-Тел предлага услугата в сътрудничество с американската технологична компания ТрендМайкро с техния последен продукт Тitanium Maximum Security.

През 2011 година компанията ще фокусира публичното внимание именно към сигурността в глобалната мрежа и към многобройните възможности, които тя предоставя. Следващата година Интернет грамотността ще бъде акцентът в корпоративната социална отговорност на М-Тел.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 4 =