Home » Любопитно » Слаби продажби на телефони с Windows Phone 7

Слаби продажби на телефони с Windows Phone 7

2 928 прочита

По последни данни от направени проучвания, моделите с Windows Phone 7 страдат от слаб потребителски интерес. Като че ли всичко е срещу новата палтформа на Microsoft. Като начало проблемите с SD картите на моделите работещи с нея, в последствие заплахата на компанията, че ще блокира отключените телефони.

Според направени проучвания, макар и непотвърдени официално, продажбите на телефоните с Windows Phone 7 са едва 2% от плануваните, което със сигурност е повече от притеснително. Имайки предвид наближаващият пик в продажбите около предстоящите празници и посочените цифри, то от Microsoft наистина имат основания за притеснения.

Малко отчаяно изглежда опита на Microsoft да подобрят ситуацията, като се връщат към вече ползвани методи на продажба на модела Kin, а именно всеки закупил телефон получава втори безплатно. Не съм убеден до колко подобна мярка би била успешна и дали няма да задълбочи кризата, но със сигурност след декември ще има повече яснота около така създалата се ситуация.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Слаби продажби на телефони с Windows Phone 7

  1. Pingback: Tweets that mention Слаби продажби на телефони с Windows Phone 7 | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1