Home » Марки » Motorola » Ще представят Motorola Droid 2 Global на 11 ноември?

Ще представят Motorola Droid 2 Global на 11 ноември?

4 078 прочита

Според слух тиражиран от Engadget, Motorola Droid 2 Global ще бъде представен на 11 ноември. Според анонимният източник на сайта, дата все още не е потвърдена, но е твърде вероятно това да се случи в близките дни.

Анонимният говорител на Motorola е потвърдил, че смартфонът ще бъде предложен в два цвята – син и бял. Въпреки че, според сайта, синият цвят е доста нетипичен за един телефон, промотиран като бизнес модел, най-вероятно първо ще се появи именно синият Droid. Източникът не е споменал кога да очакваме и белия.

Сайтът напомня, че седмица по-късно след представянето на Droid 2 Global, Motorola ще представят и другия свой дългоочкван модел смартфон – Droid Pro. И двата телефона са ориентирани към интернационалния пазар, но тъй като Droid 2 Global ще излезе първи, на него ще се падне честта да стане първият телефон с Android, който поддържа едновременно GSM и CDMA стандарт.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

85 − = 78