Home » Новини » Семейството на LOOP ще се увеличи с още един член

Семейството на LOOP ще се увеличи с още един член

3 190 прочита

LOOP ще се увеличи с още един член – 2 play MEGA LOOP. Това не е обикновен тарифен план, а пакет за мобилни услуги и светкавичен интернет за дома, предоставен съвместно с Мегалан и Spectrum Net. От него могат да се възползват потребители на възраст между 14 и 29 години от София, Варна и Бургас още от утре.

При подписване на едногодишен или двугодишен договор потребителите получават бърз, надежден и неограничен трафик за фиксиран интернет със скорост до 100 мегабита в секунда, 2000 безплатни минути към всички в LOOP и пет номера „Семейство и приятели”, 30 безплатни минути към останалите мрежи в страната, свободно браузване в социалната мрежа Facebook и wap портала Vodafone Live! през мобилния телефон. В допълнение през първите три месеца притежателите на 2 play MEGA LOOP получават и 100 мегабайта безплатен интернет трафик през мобилния телефон.

Коледните изненади от LOOP не свършват дотук.  Тарифният план MEGA LOOP идва с 50% намаление на първите две или шест месечни такси в зависимост от продължителността на договора. Срещу 4.95 лева на месец потребителите получават 1000 безплатни SMS към LOOP и М-Тел, 2000 безплатни минути към всички в LOOP и пет номера от „Семейство и приятели”, 30 минути към всички национални мрежи.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 5 =