Home » Любопитно » Поръчай храна с M-Tel

Поръчай храна с M-Tel

2 630 прочита

Благодарение на Vodafone Live! и мобилната версия на BG Menu, порталът за доставка на храна на територията на София, потребителите ще имат още един бърз и удобен начин за поръчка на храна.

Услугата разполага с богата база от данни за всички ресторанти в София и техните менюта. Потребителите могат да съставят собствена поръчка или чрез опцията click to call да се свържат директно с оператор. За да се улесни достъпът до богатото съдържание в BG Menu, информацията е разделена на категории, свързани с името на ресторанта, вида предлагана кухня, меню с напитки и всички промоционални оферти.

Vodafone live! е най-популярната мултимедийна услуга в света. Порталът е посещаван от близо 45 милиона потребители в 26 страни. В България Vodafone live! e най-големият мултимедиен портал достъпен през мобилен телефон.

Ако новата услуга е привлякла вниманието ви, то можете да се възползвате от нея изпращайки смс на номер 124 като ще получите линк към услугата BGMenu в Vodafone live!.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

21 − 18 =