Home » Марки » Apple » Поредния проблем на iPhone 4, този път със стъкленото покритие

Поредния проблем на iPhone 4, този път със стъкленото покритие

2 837 прочита

Колко време мина от разразилата се буря около туко-що появилият се на пазара iPhone 4 и проблемите с антената му? Да, три месеца? Май тъкмо започнахме да забравяме за него и ето нова буря е надвиснала над Apple.

Задният стъклен панел на устройството се драска лесно при използването на предпазни кейсове, а в последствие се и чупи. Arstechnica съобщи, че сега Apple предприема още мерки с цел да потуши скандала още в зародиш. Според някои производители на подобни кейсове обаче проблемът е силно преувеличен. От Hard Candy Cases обявиха, че до момента са продали над 22 000 екземпляра и не са получили нито едно оплакване. Според повечето анализатори Apple просто се презастрахова да избегне всякакви проблеми, тъй като още един голям скандал като този с антената на iPhone 4 е сред последните неща, от които Apple имат нужда в този момент.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 63 = 72