Home » Марки » Nokia » Nokia N-series » Nokia потвърдиха за проблем с Nokia N8

Nokia потвърдиха за проблем с Nokia N8

4 846 прочита

Както вчера писах, не малко потребители имат сериозен проблем със своите Nokia N8 и Nokia C7 изразяващ се в невъзможност да бъде включен или изключен апарата или DOA(Death On Arrival) проблем.

Днес вицепрезидентът на Nokia, Никлас Савандер, в свое видео интервю призна, че „компанията е получила сигнали за проблем с част от Nokia N8 устройствата“, като не потвърди за наличен проблем с модела Nokia C7. Савандер успокоява потребителите, че проблема и причината за него за локализирани и компанията взема спешни мерки за отстраняването му. Въпреки това, ако потребител има проблем със устройството си, то би могъл да се обрне към сервизен център на Nokia.

Никлас Савандер увери, че дори един клиент с проблем е важен случай за комапнията и в така създалата се ситуация полагат всички усилия максимално бързо да помогнат на потребителите.

Така и не става ясно кои страни, в които Nokia N8 е била доставена, е засечен проблема, уточнени ли са партидите и процента на дефектирали апарати. Въпреки, че последното е много трудно да се конкретизира, тъй като част от апаратите „умират“ още в първите няколко дни, а други може да покажат дефект и след месеци. Все пак всеки ползва и натоварва по различен начин телефона си, което е и причината за разликата в проявление на проблема.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

5 Responses to Nokia потвърдиха за проблем с Nokia N8

 1. Pingback: Tweets that mention Nokia потвърдиха за проблем с Nokia N8 | GSM Spot -- Topsy.com

 2. Maria Kitova

  26/04/2011 at 22:13

  Явно в България са всички повредени телефони. Купихме шест, от които 4 не работиха повече от 1 седмица, а другите два вече са в сервиза :((

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Haha5

  04/06/2011 at 19:30

   znaesh li ot kade idva problema.Bateriaiata ili iska nov software

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Веселин

  02/03/2012 at 21:02

  Здравейте имам Nokia n8 копчето отказа да работи като го пратих в сервиза ми казаха че е намокрен и отказват ремонт и гаранция кажете ми какво да правя ? телефона е на не повече от 3 месеца ?

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 5. Георги

  20/04/2012 at 16:15

  На 12.11.2011 закупих N8 от VIVACOM. GPS навигацията не работи. До сега е бил 4 пъти на ремонт. 0бщо 80 дни.Два пъти сменяха дънна платка, веднаж софтуер и един път механичен ремонт.Даже единия път, качих в колата си представител на магазина и един час го разхождах из града, в очакване телефонът да открие сателити. След последния неуспешен ремонт подадох жалба в „Комисията за защита на потребителите“. Тяхното становище е, че трябва да ми бъде възстановена сумата или да бъде заменен телефона.Сега чакам отговор от VIVACOM.В цял свят NOKIA признават че N8 е проблемен, но VIVACOM продължават да упорстват. Страшно некоректни! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ VIVACOM.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 2