Home » Марки » HTC » Nokia N8, C7 и HTC HD7 в каталога на M-Tel

Nokia N8, C7 и HTC HD7 в каталога на M-Tel

6 480 прочита

В новият каталог на M-Tel, за месеците ноември-декември 2010, могат да бъдат видяни актуалните оферти на оператора. Интересното е, че сред тях място са намерили и няколко наистина нови модела – Nokia N8, Nokia C7 и HTC HD7.

Все още не е ясно на какви цени ще се появят у нас Nokia N8, Nokia C7 и HTC HD7, тъй като са поместени в каталога на оператора със „статус“ очаквайте. Въпреки всичко е напълно логично да се предположи, че това ще се случи през следващият месец.

HTC HD7 ползва процесор 1GHz Qualcomm MSM8250. Трудно бихте познали операционната система, тъй като в нея има внесени не малко промени. HTC няма да разчитат на познатия HTC Sense интерфейс, а на HTC Hub,  с който имате достъп до допълнителни полезни приложения, като такива за времето, борсова информация и други. HTC HD7 е насочен към бизнес потребителите. Моделът разполага с 4.3? екран, поставка, както и QWERTY клавиатура.

C-series се сдобиха с нов лидер в лицето на Nokia C7. Тъчскрийн, тънък и с бърз процесор, Nokia C7 може би най-много се доближава до флагмана на компанията N8. Снабден с 680MHz процесор, 256MB RAM, 3.5” nHD AMOLED капацитивен тъчскрийн дисплей, все функции, които заслужават потребителското внимание.

За Nokia N8 се изписа не малко, много преди първата и поява на бял свят. Проблемите за модела и компанията започнаха след не до там позитивното ревю на Nokia N8 написано от руския блогър Елдар Муртазин. Последва усърдна PR кампания от страна на прозиводителя, а от скоро доставките по световните пазарина устройството са факт. Не бе нужно много време за да се зашуми отново около флагшипа на финландците и отново сигнала дойде от Русия. При провеждан на тестове за нуждите на блога си Муртазин установява, че Nokia N8 и Nokia C7 проявяват един и същ проблем, а именно „умират“ в ръцете на потребителите.

Разбира се, всичко това не остана без реакция и Nokia признаха за дефектите, но увериха, че работят усилено по локализирането им и тяхното отстраняване, а до тогава от компанията ще заменят проблемните устройства.

До тогава на нас не ни остава друго освен да почакаме  премиерата у нас на Nokia N8, C7 и HTC HD7 за да разберем повече подробности около цените, тарифите и възможностите за покупка.

Каталог М-Тел

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 2 =