Home » Марки » Nokia » М-Тел и Nokia стартираха съвместна дарителска инициатива

М-Тел и Nokia стартираха съвместна дарителска инициатива

2 997 прочита

М-Тел и Nokia се обединиха зад благотворителна инициатива в помощ на две детски градини в столицата, които се нуждаят от реновиране и обезопасяване на площадките за игра.

Почти месец преди Коледа, специално за каузата бе създадено специално коледно приложение „Christmas MMS„. Приложението съдържа 16 рисунки, изработени от децата в двете градини специално за инициативата. Така се дава възможност на всеки потребител да изпрати коледна картичка на близки и любими хора под формата на MMS. Приложението е безплатно за потребителя и може да бъде намерено в OVI Store на Nokia (www.store.ovi.com) директно на мобилния телефон. Така всеки може да изрази подкрепата си към каузата за обезопасяване на детските съоръжения за игра.

За всяко изтегляне на приложението М-Тел и Nokia ще дарят 1 лев за каузата. Благотворителната кампания започва от 23 ноември и ще продължи до Коледа.

Детските заведения,  чиито площадки за игра ще бъдат ремонтирани и обезопасени, са 166 ЦДГ “Веселушка” и 19 ЦДГ „Света София” в квартал „Лозенец”. Те са посочени от Столична община като крайно нуждаещи се от ремонт и модернизиране. Ремонтът на двете детски площадки трябва да се осъществи в началото на 2011 година.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1