Home » Марки » Apple » iOS 4.2 вече достъпна за потребителите на Apple устройства

iOS 4.2 вече достъпна за потребителите на Apple устройства

10 562 прочита

iOS 4.2, новата версия на софтуера на Apple, вече е достъпна за сваляне от собствениците на iPhone, iPod touch и iPad. Със сигурност най-развълнувани би трябвало да са ползващите iPad, тъй като за него обновлението ще донесе много и съществени подобрения.

iOS 4.2 превръща iPad в напълно нов продукт, тъкмо навреме за коледните празници,“ коментира Стив Джобс, което не е далеч от истината.

Феновете на игрите ще могат да се възползват от новата функционалност Game Center, която дава възможност да играете в мрежа с приятели или да се забавлявате с непознати. С AirPrint ще можете да отпечатвате документи през Wi-Fi, но принтерът трябва да поддържа директен печат от iOS устройство. Сред първите съвместими ще са HP Photosmart, HP LaserJet Pro и HP Officejet. AirPlay позволява видео стрийминг от вашето iOS устройство към AppleTV или съвместими аксесоари.

Макар и не в стила на Apple, приложението Find My Phone вече не изисква абонамент за MobileMe и позволява на собствениците на iPad или iPod Touch да видят позицията им върху картата. Така в случай на кражба или загуба на устройството ще бъде възможно тяхното заключване от разстояние, да покажат съобщение на екрана (в случай че някой ги намери), да активират звуков сигнал или да изтрият съдържащите се данни.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

88 + = 89