Home » Марки » HTC » HTC Mozart работи с 8GB Class 4, а не с вградена памет

HTC Mozart работи с 8GB Class 4, а не с вградена памет

2 544 прочита

Работещият под новата Windows Phone 7 модел HTC Mozart, се оказа че работи не с вградена памет, а благодарение на карта памет 8GB microSD SanDisk Class 4.

Може би тази новина ще зарадва малцина и тук е момента да направя и уточнението, че ако се изкушавате да внесете известна доза подобрения в телефона си, то ще ви се наложи преди това да го разглобите до основи. Едва след това ще можете да поставите карта памет с по-голям обем и след няколко трика да я накарате да сработи.

Ако все пак сте достигнали до момента на пълно разглобяване, поставете картата памет(новата), постарайте се да сглобите телефона отново стараейки се да ползвате всички части. Ако сте успели, то остава да направите ресет на заводски настройки и това е всичко.

В случай, че разглабянето, респективно и сглабянето на различни джаджи е ваше хоби и сте готови да подложите на всичко това своя нов телефон, не забравяйте, че след подобна манипулация най-малкото, което със сигурност ще загубите е неговата търговска гаранция.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 − = 58