Home » Марки » Apple » Flash за iPhone и iPad с приложението Skyfire

Flash за iPhone и iPad с приложението Skyfire

1 524 прочита

Ако следите темата за отношението на Apple към Flash, то ще знаете, че това е един от софтуерите, които до скоро изглеждаше, че нямат никакъв шанс да се доберат до платформата. Както не веднъж Стив Джобс е казвал, софтуера на Adobe Flash е твърде контролируем от разработчиците на Adobe, което го превръща в затворена система.

Според Стив Джобс допускането на Flash би направило Apple твърде зависими от него. А както е известно именно те са едни от най-сериозните застъпници за HTML5 като алтернатива на продукта на Adobe. Всичко сочеше, че Flash няма шансове да заработи на продуктите на Apple, но явно всяко чудо за три дни.

Потребителите на iPad и iPhone вече могат да гледат Flash видео на устройствата си благодарение на приложението Skyfire, което ще може да бъде изтеглено за $ 2.99. Най-интересното е, че това е първото приложение от подобен тип, и единственото такова одобрено от Apple, което ще се разпространява в App Store.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 74 = 83