Home » Новини » Двойно повече минути и 50% по-ниски такси за Коледа от Globul

Двойно повече минути и 50% по-ниски такси за Коледа от Globul

3 344 прочита

Днес и Глобул на свой ред оповестиха коледните си предложения към абонатите. Новите клиенти на абонаментните програми на оператора, които подпишат своя договор до 16 януари 2011 г. ще разполагат с два пъти повече включени минути за разговори при двойно по-ниски месечни такси.

За тарифите Globul Web & Talk абонатите ще разполагат с двойно повече минути за национални разговори извън мрежата на GLOBUL за период от един или три месеца, в зависимост от срока на договора и ще плащат с 50% по-ниска месечна такса за период от два месеца.

Промоционалното предложение на Globul включва и програмата Globul Unlimited, което включва двойно повече минути за национални разговори извън мрежата на GLOBUL и двойно по-ниска месечна такса за период от два месеца при подписване на двугодишен договор.

За потребителите ползващи Globul Smart коледната промоция на оператора осигурява 2000 допълнителни минути за разговори за един или три месеца, както и 50% по-ниска месечна такса за два или три месеца според продължителността на договора.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

87 + = 92