Home » Новини » До 1860 бонус минути с новия пакет b-connect b-cool

До 1860 бонус минути с новия пакет b-connect b-cool

2 968 прочита

С новия предплатен пакет b-connect b-cool потребителите ще получат до 1860 минути за разговори с трима приятели от мрежата на GLOBUL, в зависимост от сумата за презареждане на кредита за разговори.

Потребителите на b-connect b-cool получават по 20 минути на ден или общо 620 за период от 31 дни за разговори към три номера от мобилната мрежа на GLOBUL, включени в групата За приятели, както и 3 лв. първоначален кредит. Цената на новия предплатен пакет b-connect b-cool е 6 лв.

Клиентите на b-connect b-cool ще получат и бонус минути за разговори на ден в зависимост от сумата на всяко презареждане.

При презареждане на стойност от 5 до 9 лв., бонусът включва 20 минути на ден за разговори с номерата от група За приятели. Презареждане от 10 до 39 лв. ще донесе на потребителите 40 бонус минути ежедневно или общо 1240 минути за разговори с приятели в рамките на 31-дневния период. Най-големият бонус от 60 минути на ден или 1860 минути за 31 дни за разговори в групата ще получат клиентите, които презаредят своя b-connect b-cool пакет с 40 лв.

След изчерпването на включените минути в рамките на същия период разговорите в група За приятели се таксуват на преференциална цена от 0,05 лв. на минута. Останалите разговори към всички национални мрежи струват по 0,39 лв. на минута.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 + 3 =