Home » Новини » Dell Venue Pro с Wi-Fi проблем

Dell Venue Pro с Wi-Fi проблем

2 409 прочита

Моделът на Dell, Venue Pro среща трудности още в първите дни от появата си на пазара на мобилни телефони. Доста потребители са се оплакали, че не могат да осъществят Wi-Fi връзка със защитени с парола мрежи. Първоначално, специалистите помислиха, че става въпрос за бъг в Windows Phone 7, но изглежда проблема е по вина на производитeля.

Dell официално са признали проблема и са гарантирали, че ще го елиминират в следващата партида телефони. От компанията обаче не се наемат с ангажимент по ъпдейт на дефектните устройства, които вече са продадени.

Оказва се, че проблемът с Wi-Fi не е единственият. На част от батериите в телефоните имало надпис “мостра”. Dell гарантират, че батериите са съвсем редовни и причината е в служителите, които са сглобявали телефоните, са забравили да го махнат. Въпреки това, компанията е готова да замени смартфоните на всеки един потребител, който има дори един от двата гореизброени проблеми.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 6 =