Home » Любопитно » Android » 8Pen или една напълно нова концепция при писане за Аndroid телефони

8Pen или една напълно нова концепция при писане за Аndroid телефони

3 527 прочита

Налагало ли ви се е да пишете на тъч скрийн телефон? Всичко друго, но не и удобно, без значение размера на дисплея. Да, свиква се, но грешките могат да бъдат доста изнервящи. Причината, както изтъкват от 8Pen, е че QWERTY клавиатурите са създадени за компютри, а не за телефони. А дали щяха да изглеждат по начина познат ни сега, ако изначално бяха създадени за телефон?

Според екипа седящ зад идеята, тя е повече от реална и би могла да достигне до потребителите още с появата на новата версия на Android OS 2.2. Трудно би ми било да ви описвам идеята зад концепцията на 8Pen и за да ви спестя време ще ви предложа да изгледате клипа презентиращ идеята. След като се запознаете с него, смятам, че важните въпроси са:

  • Бихте ли я ползвали?
  • Предвид това, колко по-често пишем на компютър от колкото на лист хартия, то подобна пълна промяна в схващането за писане няма ли съвсем да ни накара да забравим да държим химикала?

Вие бихте ли положили усилие да се научите на подобен метод за писане?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

45 + = 49