Home » Новини » Промо цени за мобилен интернет с Vivacom Traffic

Промо цени за мобилен интернет с Vivacom Traffic

3 566 прочита

Vivacom обяви промоционална цена за мобилен интернет с програмата си Vivacom Traffic. Офертата е валидна за сключени договори в периода 01.11.2010 – 31.01.2011г. Услугата Vivacom Traffic предлага възможност абоната да избира между пакети от 750MB, 2,5GB, 5GB и 15GB.

В промоционалния период клиентите на Виваком могат да закупят пакет с мобилен интернет като при сключен срочен договор с оператора ще получат безплатно VMCC устройство.

Както е видно и от ценовата листа по-горе намаленията са за всички пакети с изключение на Vivacom Traffic 750, чиято цена е 10лв. Важно е да помните, че промоционалната месечна такса важи за първите 3 месеца при 1-годишен договор и първите 6 месеца при 2-годишен договор за активации, направени в периода от 01.11.2010 до 31.01.2011.

Като бонус за сключилите договор с мобилния оператор е безплатния абонамент за период от 3 месеца за антивирусната програма Dr. Web. Не мисля, че именно тази опция ще е накланящата везната в полза на подписан договор, но все пак идеята е интересна.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

67 − 63 =