Home » Новини » Vivacom с пакет за телевизия и интернет при 25% по-ниска цена

Vivacom с пакет за телевизия и интернет при 25% по-ниска цена

4 697 прочита

 

Vivacom започва да предлага пакетна услуга интернет и цифрова телевизия, която пести до 25% от цената, която биха плащали потребителите, ако ползват двете услуги по отделно. Vivacom Duo Net + TV обединява високоскоростен интернет и над 70 ТВ канала с цифров сигнал. Това е първият подобен пакет включващ в себе си цифрова телевизия, но е част от стратегията на компанията.

Още при представянето на новата услуга в началото на септември, от Виваком оповестиха намеренията си да развият предложенията си по отношение пакетните услуги с цел възможността абонатите да ползват няколко услуги от един доставчик.

Най–големият пакет, който включва високоскоростен интернет и над 70 ТВ канала, е на цена 29.80 лв. на месец. Клиентите на този пакет получават като подарък новите холивудски продукции чрез услугата Premium Digital. Към всеки от пакетите от Виваком предвиждат възможността потребителите да могат да добавят три от най-атрактивните телевизионни канали – HBO, НВО COMEDY и Cinemax съответно за 6 лв. (HBO и НВО COMEDY) или за 9 лв. (HBO, НВО COMEDY и Cinemax) на месец.

С тази оферта потребителите ще могат да спестят до 25%, предвид факта, че при стандартна цена от 17.80 лв. на месец за цифрова телевизия от Vivacom с над 70 канала, с новата пакетна услуга клиент добавя и бърза интернет връзка само за 12 лв. на месец.

Оборудването за цифрова телевизия и монтажът са безплатни. Услугата включва и електронен ТВ справочник – информация за програмите на каналите за една седмица напред и възможност за родителски контрол.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system
Vivacom с пакет за телевизия и интернет при 25% по-ниска цена, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Сподели с приятели

2 Responses to Vivacom с пакет за телевизия и интернет при 25% по-ниска цена

 1. Pingback: Tweets that mention Vivacom с пакет за телевизия и интернет при 25% по-ниска цена | GSM Spot -- Topsy.com

 2. DVB-T

  28/10/2010 at 16:27

  Тези които вярват на рекламите са наивници. Внимавайте какво подписвате защото виваком са доказани измамници (същото важи и за Мтел и Глобул). За съжаление отново българската действителност се доказа пълната си „светлина“ в сферата на телевизията. Вече почти 6 години имаше хора които биеха секирата на преминаването от ефирно аналогово излъчване на цифрово. На тези които не знаят за какво става дума поясня че на 4-5 канала ще може да се гледат около 30 програми с отлично качество при това без да сте задължени със солени такси. Нашите държавни гниди направиха всичко възможно да НЕ преминем къмцифрово излъчване и прибраха от кабелните и сателитни оператори едни парички. Добре че сме задължени да преминем на цифрово ефирно излъчване от евросъюза. Понеже крайния срок за това преминаване към DVB-T наближава виваком се опитва да хване последния влак от голямото лапане и ще се опита да върже клиентите (дойните крави) с дългосрочни договори. Нали се сещате колко клиенти ще се откажат от кабелни или сателитни оператори когато ще имат възможност да гледат повечето български програми с антена без да ги доят всеки месец. Не подписвайте нищо за по дълъг период от 12 месеца и внимавйте с пактните им „услуги“ защото може да видите шокираща сметка. В Булгаристан няма институция която да ги контролира и те си правят каквото си искат. По време на световното по футбол на операторите които „тестват“ цифровото излъчване в София им беше платено да прекъсват излъчването и да влошават картината. Българска му работа….

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

52 − = 45