Home » Новини » Vivacom – вторият оператор в света предлагащ услугата Bipper

Vivacom – вторият оператор в света предлагащ услугата Bipper

4 395 прочита

 

Vivacom е първият български мобилен оператор и вторият в света след Норвежкия Tele2, който започва да предлага уникална мобилна услуга, която дава по-голяма сигурност на децата и позволява на родителите да оптимизират разходите им за мобилен телефон. VIVA Bipper работи със специално разработена SIM карта, чрез която родителите по всяко време могат да получат информация за това къде се намира детето им. В допълнение към това, изходящото потребление на децата може да бъде ефективно контролирано.

Трите най-важни предимства, които своеобразната система за сигурност дава на семейството, са лесната локализация на детето, независимо къде се намира, наличието на паник номер, чрез който то може да избере едновременно няколко номера при спешни случаи, както и възможност за управление на изходящите обаждания. Друго важно предимство е съвместимостта на SIM картата и възможностите, които услугата предоставя чрез нея, с почти всички мобилни телефони на пазара, а не само с така наречените „умни“ телефони или смартфони.

При първия вариант, срещу месечна такса от 10 лв., е включена възможността за безплатни разговори с три VIVACOM номера, паник номер и опция за локализация. Обажданията към всички национални мобилни и фиксирани мрежи се таксуват на цена от 25 стотинки на минута, а стойността на SMS-а е 14 ст.

При VIVA Bipper+ месечната такса е 15 лева. При този вариант има опция за безплатни разговори с пет VIVACOM номера, паник номер, локализация и управление на разходите и. Цените към всички оператори отново се таксуват по 25 стотинки на минута, а SMS-ите по 14 ст. за брой.

Контролът осъществява чрез специализирания портал my.bipper.bg, от който родителите ще могат управляват услугата след като регистрират своята Bipper карта и създадат профили за тях и своето дете.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Vivacom – вторият оператор в света предлагащ услугата Bipper

  1. Pingback: Tweets that mention Vivacom – вторият оператор в света предлагащ услугата Bipper | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

27 − = 25