Home » Lux & phones » Vertu Constellation Quest вече с официална премиера

Vertu Constellation Quest вече с официална премиера

2 386 прочита

Преди дни писах за новия модел на Vertu, с които компанията явно демонстрира, че има желание да отговори не само на изискванията за лукс и качество на клиентите си, но и на промените на пазара.

С модела Vertu Constellation Quest явно целят именно това. При Constellation Quest за първи път ще можем да видим модел с QWERTY клавиатура. Както можете да видите и във клипа, от компанията акцентират на вниманието към детайла, ръчната сглобка, качеството на ползваните материали, като всичко това формира и показва тяхното отношение към клиента.

Тъй като Constellation Quest е смартфон, и предвид връзката на компанията с Nokia, то може да се предположи, че модела ще работи със Symbian, което все още не е потвърдено. Устройството разполага с аналогов часовник, който автоматично се сверява спрямо позицията на потребителя, а освен това предлага достъп до новата услуга vertu.me за синхронизация на данни като календар, електронна поща, контакти и задачи, а също и създаване на резервни копия на важната информация.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

40 − 30 =