Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson и новият им PlayStation телефон

Sony Ericsson и новият им PlayStation телефон

4 789 прочита

Колкото и невероятно и футуристично да ви се струва устройството от снимката по-горе, то от Engadget ни уверяват в автентичността им. Да, това е новия PlayStation модел на Sony Ericsson, за който се говори от няколко месеца.

PlayStation моделът на SonyEricsson ще работи под Android 2.3 (Gingerbread), като ще разчита на процесор 1GHz Qualcomm MSM8655, аналогичен на този в Desire HD. PlayStation моделът има 512MB of RAM, 1GB of ROM, а дисплея е с диагонал 3,7 инча.

На разположение на потребителите на модела ще бъде специално разработения за целта Sony Marketplace, в който ще могат да бъдат открити приложения и игри за него.

Дизайна е меко казано странен. Лично на мен ми прилича на хибрид между Xpreria и конзола PSP. Освен бутони за навигация, от снимките се вижда тъчпад, както и странични бутони типични за игровата конзола.

Предположенията за появата на модела за следващата година, а устройството може да претърпи още промени, предвид факта, че това от снимките е ранен прототип.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

64 + = 68