Home » Новини » Skype реши, че вече не трябва да сме част от Европа

Skype реши, че вече не трябва да сме част от Европа

3 356 прочита

 

Skype извади България от списъка с държавите, които могат да ползват услугата „Неограничена Европа“. Услугата предлагаше възможност срещу 5 паунда на месец да се водят неограничени разговори през Skype с фиксирани мрежи от всички включени в списъка държави.

От октомври вече не сме част от списъка със страни, което не позволява на абонати, които използват „Неограничена Европа“ да звънят безплатно към абонати у нас. Ако изобщо подобен факт може да бъде успокояващ, то и Румъния вече не във списъка на услугата.

Освен безплатни разговори с фиксирани мрежи, „Неограничена Европа“ включва гласова поща и отстъпки за някои услуги като например 50% намаление при създаването на онлайн номер. След изваждането на България и Румъния от списъка услугата може да се използва от 24 страни от Европа. Интересно е, че Хърватия и Словакия са маркирани като „Нови“.

От Skype обясняват случилото се с факта, че от 6 май компанията включва възможността за ограничени абонаменти. Заради въвеждането на новата услуга интернет компанията е трябвало да предоговори условията за предоставяне на своите услуги с местните телекоми. В някои държави са въведени промени от неограничен абонамент към новата възможност за ограничен. Сред тези страни е и България.

Списък „Неограничена Европа“

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Skype реши, че вече не трябва да сме част от Европа

  1. Pingback: Tweets that mention Skype реши, че вече не трябва да сме част от Европа | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

72 + = 75