Home » Новини » Samsung отказват окончателно работата със Symbian

Samsung отказват окончателно работата със Symbian

3 217 прочита

 

Samsung обявиха, че приключват работа със Symbian. И като казвам приключват, имам предвид окончателно и напълно. Компанията ще премахне всички Symbian форуми и ще изтрие всички свързани с платформата документи.

За разлика от Sony Ericsson, които оповестиха, че нямат намерение да разработват повече модели със Симбиан, то Samsung сякаш искат напълно да заличат всяка следа от допира си с операционната система. Като начало на 29 октомври ще бъдат затворени секциите за разработчици, а на 30 и 31 декември данните от всички форуми ще бъдат свалени.

Първо Sony Ericsson, а сега и Samsung…Малко притеснително, ако питате мен. Отказа за работа с доказала се операционна система, без причина не е най-добрата новина за потребителите. Остава въпроса, а какво ще се случи, ако след година или две подобно решение се вземе за Windows Mobile или Android?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

69 − = 61