Home » Lux & phones » Gresso » Модел, който заслужава да се види – Gresso Luxor World Time

Модел, който заслужава да се види – Gresso Luxor World Time

10 091 прочита

По-голямо изображение тук

Швейцарците са известни с точността си, както и качеството на изработваните часовници там. Може би съвсем логично е швейцарски производител на телефони, наложил се с име в луксозните серии да съчетае двете в едно. Резултатът на всичко това е модела Gresso Luxor World Time. Именно той е съчетание от шест часовника, вградени в корпуса – пет от тях за световни столици, а шестият е за местно време.

По-голямо изображение тук

Със сигурност е била нужна сръчността на повече часовникари за да вградят шесте часовника, като запазят дебелината на устройството до забележителните 12mm. Всеки от часовниците може да работи със заряда си 10 години, а световните столиците, в които можете да следите колко е часът са – Токио, Париж, Москва, Лондон и Ню Йорк.

Типично и в стила на марката материялите ползвани за изработката на Gresso Luxor World Time са алуминии, стомана, високотехнологични керамики, а предната и задна част са покрити с 97 каратово сапфирено стъкло. Кожа от Италия покрива долния край на корпуса, а бутоните на клавиатурата са изработени от ръчно полирани сапфири.

За всички почитатели на лукса малките удоволствия не спират до тук! В секцията Online Boutique на сайта на Gresso можете да изберете между 100 различни дизайна, с чиято помощ да персонализирате своя телефон и той ще бъде направен в рамките на 14 дни.

Gresso Luxor World Time може да бъде ваш срещу скромните, предвид всичко казано до тук, 4300 евро.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

61 − 55 =