Home » Любопитно » Android » LG Optimus One и LG Optimus Chic с премиера във Виваком

LG Optimus One и LG Optimus Chic с премиера във Виваком

5 064 прочита

LG Optimus One вече се продава в магазините на оператора, а LG Optimus Chic ще се появи в средата на ноември, съобщават от Виваком. И двата модела ще се предлагат с всички тарифни планове на телекома, като най-ниската цена за новите апарати е с тарифата Net&Call Max и договор за 2 г. С нея цената на моделът Optimus One ще бъде 13,9 лева на месец, а Optimus Chic – 19,9 лева месечно. Таксата на този тарифен план е 14,9 лв. за първите 6 месеца и 29,8 лв. за останалия период от 1,5 г., като включва 3600 мин. към мобилни абонати на Виваком, 60 мин. към други мобилни мрежи у нас и 1500 MB интернет трафик на месец.

От Виваком обясняват избора си да промотира двата нови модела на LG, тъй като те са разработени за потребители, ползващи за първи път смартфони. Двата смартфона Optimus предлагат функции за бързо търсене на информация и разнообразни пакети от приложения.

„Новата версия на мобилната платформа на Google Android 2.2 Froyo позволява 2 до 3 пъти по-бързо сърфиране в интернет, зареждане на уеб страници, едновременна работа с няколко приложения, обясняват от Виваком. – С новите телефони се ползват най-популярните мобилни услуги на Google като Voice Search, Voice Actions, Google Goggles, Shopper и Google Maps с вградена навигация. Освен това потребителите на LG Optimus ще имат достъп и до Android Market, в който могат да бъдат открити над 100 000 приложения за операционната система. В апаратите е вградена функция за безжично споделяне на 3G връзката с няколко други устройства“, допълват от оператора.

В модела Optimus One е инсталирано и приложението LG App Advisor, чрез което на всеки 2 седмици потребителите получават препоръки за 10-те най-популярни приложения. Моделът има и камера с опция за разпознаване на лица, както и функцията Smile Shot за автоматично заснемане при разпознаване на усмивка. Екранът на смартфона е 3,2-инчов с HVGA резолюция, а 1500 mAh батерия осигурява удължено време на работа.

Вторият модел Optimus Chic е с минималистичен дизайн, двуцветен корпус и сензорни бутони. „В смартфона е инсталиран и софтуер, който позволява на потребителите да управляват телефона дистанционно от компютъра си, обясниха от Виваком. – Допълнително удобство е опцията LG Air Sync, чрез която безжично се синхронизират контакти, снимки и друга информация с компютър или сървър. Моделът е съвместим с DLNA, което улеснява споделянето на мултимедийни файлове с други DLNA съвместими устройства като телевизори, аудио-видео системи и лаптопи.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

56 − = 55