Home » Марки » LG » LG Optimus 7 с премиера от Мтел

LG Optimus 7 с премиера от Мтел

4 471 прочита

Само преди дни от Мтел обявиха, че скоро ще можем да видим един от първите модели с Windows Phone 7LG Optimus 7. Да, не конкретизираха дата, но Optimus 7 вече намери своето място в продуктовия каталог на телекома за този месец.

LG Optimus 7 ще се предлага на цена – 29,90 лв. на месец при подписване на двугодишен договор за план M-Tel Surf (512МВ – 1GB) или M-Tel Surf & Talk M и L.

Утре, 21 октомври, стартират продажбите на моделите с Windows Phone 7, като за тази дата М-тел, Microsoft и LG са насрочили специална пресконференция, на която да представят и модела LG Optimus 7. Предвид всичко това, е логично да предполагаме и появата на телефона в търговската мрежа на оператора до края на месеца. Все пак LG съобщи, че през декември моделът ще се предлага от всички български оператори, така че М-Тел вероятно ще има поне месец на ексклузивни права над устройството.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 7 = 3