Home » Марки » LG » LG Optimus 7 в България още декември месец

LG Optimus 7 в България още декември месец

4 106 прочита

 

„Горди сме, че можем да представим резултата от съвместните ни усилия с Microsoft – Optimus 7, в България още през октомври. А от началото на декември телефонът ще е достъпен вече  в магазините на всички мобилни оператори и в търговските вериги за електроника в цялата страна. Така ще можем да отговорим на очакванията на онези български потребители, които искат да имат най-добрия смартфон на пазара”, каза Иван Иванов, Управляващ директор на LG Electronics за България.

LG Optimus 7 предлага иновативен начин за забавление, който поставя мобилния телефон в центъра на дигиталния начин на живот. С функцията Play To, която е уникална за LG Optimus 7 и е базирана на мултимедийната DLNA технология за споделяне, потребителите могат да обменят съдържание по най-интуитивния и лесен начин. LG е лидер в иновациите на базата на DLNA технологията, като уникалното приложение е доказателство за това.

Чрез Play То потребителите могат да обменят с други дигитални устройства мултимедийни файлове от различни източници на фото, видео или музикално съдържание без да използват други менюта за целта. Така всеки може да гледа видео файлове и снимки, направени с LG Optimus 7 върху телевизора или да слуша музиката, записана на телефона, през тонколони при това безжично.

ScanSearch е уникално AR приложение, което ще е достъпно само на  LG устройствата с Windows Phone 7, с което потребителят в реално време има директен достъп до информация за шопинг, ресторанти, забавления, банкови услуги, времето.

LG Voice-to-Text функцията позволява автоматично преобразуване на глас в текст и така спестява писането. Така собствениците на модел от серията LG Optimus ще имат свободата да „издиктуват“ текстовете за актуализация на Facebook и Twitter профилите си, за имейли и бележки.

LG Optimus 7 помага на потребителите да влязат в новата ера на забавление чрез въвеждането на услуги на Microsoft като Xbox Live и Zune. Те ще имат лесен достъп до любимите си игри и музика със свързването на всички устройства за едно по-удобно и приятно прекарване.

LG Optimus 7 дава възможност за създаване на въздействащо цифрово съдържание със  720p HD видео резолюция за запис и възпроизвеждане на изображения със зашеметяващо качество. Това ги прави идеални при онлайн споделяне чрез социалните мрежи и офлайн през телевизор благодарение на Play To. LG Optimus 7 предлага и широк формат (16:9) за заснемане и гледане на филми като в кино салон.

LG Optimus 7 разполага с 3,8-инчов WVGA LCD дисплей с 800×480 пиксела резолюция, който може да улови всеки детайл в картината. Размерът на екрана прави LG Optimus 7 едновременно много удобен за сърфиране в мрежата, но и достатъчно елегантен, за да се събере дори в джоба ви. Вградена памет от 16GB е достатъчна, за да се съхраняват стотици MP3 файлове, часове видео и стотици приложения. Нещо повече, батерията е с капацитет (1500mAh) е подходяща за часове браузване в Интернет, четене на електронна книга или игри.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

39 − 29 =