Home » Марки » LG » LG GD510 POP с безплатен соларен панел от Глобул

LG GD510 POP с безплатен соларен панел от Глобул

4 544 прочита

 

Клиентите на GLOBUL вече могат да се възползват от достъпната цена, на която оператора предлага LG GD510 POP в комплект със соларен панел.

LG GD510 Pop впечатлява с 3-инчов изцяло сензорен дисплей, стилно излъчване и изчистен дизайн. Телефонът разполага с 3.0 мегапикселова камера, MP3 плейър, лесна навигация за сърфиране в мрежата и бърз достъп до най-популярните социални мрежи, а удобният му потребителски интерфейс дава възможност за избор от три основни начални екрана според клиентските предпочитания.

Моделът е създаден в съответствие с всички изисквания за екологична устойчивост, което наскоро му спечели престижната награда „Зелен мобилен телефон на Европа 2010-2011” на Европейската асоциация за визуална и аудио техника (ЕISA). LG POP разполага и с интелигентна енергоспестяваща батерия, която се изключва автоматично след като се зареди.

Чрез допълнителния соларен панел, който превръща слънчевата енергия в електрическа, батерията на апарата може се зареди и от слънчевите лъчи. Соларният панел се поставя директно на мястото на задния панел без да променя размера и дизайна на модела. За 11 минути под директни слънчеви лъчи или за 24 минути при облачно време, панелът генерира енергия за близо 3 часа работа на телефона в режим на готовност.

Моделът LG GD 510 Pop се предлага в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори в пакет с безплатен соларен панел на цена от 0,50 лв. на месец или за 9 лв. в брой при подписване на нов двугодишен договор с абонаментна програма GLOBUL Web&Talk Ultra.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

37 − = 32