Home » Марки » Apple » iOS 4.1 вече може да бъде отключена

iOS 4.1 вече може да бъде отключена

3 579 прочита

Макар и със забавяне вече е достъпен метод за отключване на новата iOS 4.1. Отключването или така нареченият “jailbreaking” е процес, при които се освобождава достъпа до системните файлове на iPhone, което от своя страна позволява модификацията им. Важно е да направя и друго уточнение :

Преди да предприемете каквито и да е действия силно ви препоръчвам да прочетете малко за начините за “jailbreak”. Информация по въпроса може да бъде намерена във форуми посветени на модела и операционната система, както и в немалко блогове и сайтове. Не мога да нося каквато и да е отговорност за действия предприети от вас. Имайте предвид, че приложения разработени от трети страни може и да увредят устройството, ако не сте на ясно какво точно трябва да направите.

Limera1n е дело на хакера Geohot, вече е с версия за Windows и Mac. Версията за Mac излезе малко по-късно от тази за Windows, въпреки това вече всички притежатели на Apple, в това число iPhone, iPad, iPod Touch работещи под iOS 4.1 могат да бъдат отключени.

Тук е момента да ви обърна внимание, че устройствата, които по-рано са били отключени за работа с различни оператори чрез ultrasn0w, може да се заключат отново след jailbreak с limera1n.

Повече по темата можете да прочетете на www.limera1n.com

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − 9 =