Home » Марки » HTC » HTC с пет модела под Windows Phone 7

HTC с пет модела под Windows Phone 7

4 104 прочита

 

HTC от години са марка, към която имам слабост. Не само заради наистина качествените и доказали се модели, но и за моменти като днешния, в които изненадват всички, точно когато най-малко очакват.

Днес, в деня на световната премиера на Windows Phone 7, HTC представиха пет нови модела работещи с въпросната операционна система. Всички те разчитат за работата си на процесор 1GHz Qualcomm MSM8250. Трудно бихте познали операционната система, тъй като в нея има внесени не малко промени. HTC няма да разчитат на познатия HTC Sense интерфейс, а на HTC Hub,  с който имате достъп до допълнителни полезни приложения, като такива за времето, борсова информация и други.

Моделът насочен към мултимедията е HTC 7 Surround. Това е и причината от компанията да са вложили усилия в тази насока – съвместимост с Dolby Mobile и SRS WOW HD, подвижни стереоговорители, както и поставка. Едва ли феновете на този тип телефони ще останат разочаровани от качеството на звука на мултимедията.

HTC 7 Mozart е модел разполагащ с 3.7″ WVGA дисплей, алуминиев корпус, както и технологиите Dolby Mobile и SRS WOW HD. Камерата е 8МР с ксенонова светкавица, което със сигурност ще му спечели положителни оценки на  феновете на марката и качествените камери. Работата на HTC 7 Mozart освен 1GHz процесор ще бъде подпомогната от наличния 576MB RAM,  а на 8GB вградена памет спокойно ще можете да съхраните своите видео клипове при 720p или снимки и музика.

HTC 7 Trophy разполага с 3.8″ екран с WVGA резолюция, 5МР камера и LED светкавица. Освен процесора 1GHz Qualcomm MSM8250 модела разполага с 576MB RAM, 8GB вградена памет, а камерата е способна на запис на видео при 720p.

HTC HD7 е насочен към бизнес потребителите. Моделът разполага с 4.3″ екран, поставка, както и QWERTY клавиатура.

Моделите HTC HD7, 7 Mozart и 7 Trophy ще се предлагат от оператори на европейският пазар, докато останалите два модела са насочени към потребителите в САЩ.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

89 − 80 =