Home » Марки » HTC » HTC с нова рекламна кампания

HTC с нова рекламна кампания

3 895 прочита

HTC акцентира върху иновациите, които интегрира в своите мобилни телефони със старта на нова рекламна кампания в Европа, Африка и Близкия Изток през октомври.

Ето една идея” надгражда кампанията „YOU”, която бе пусната през 2009г. и допринесе за двойно увеличение на познаваемостта на марката НТС.

Владимир Малугин, Маркетинг директор на НТС за Европа, Азия и Близкия Изток коментира: „Много от нововъведенията в НТС са вдъхновени от това как всеки човек си взаимодейства с телефона. Тези простички, но все пак оригинални иновации – като това да обърнеш телефона си с дисплея надолу, за да спре за звъни – са нещата, които потребителите използват с удоволствие и за които говорят. Често именно „малките неща” карат човек да се усмихне. Настоящата кампания набляга на тези иновативни идеи по един забавен и очарователен начин. И тъй като смартфоните се използват от все повече хора, за нас е важно потребителите да усетят как един НТС телефон може да направи ежедневието им по-лесно.”

Кампанията „Ето една идея” акцентира върху разнообразието от възможности на НТС Sense, създадени, за да предоставят по-истинско мобилно изживяване за потребителите на НТС.

Някои от новите характеристики на HTC Sense, на които е наблегнато в кампанията, включват възможността да заключите телефона си или да изтриете наличната информация, ако го изгубите.

Също така цялата комуникация от социалните мрежи може да бъде събрана в един лесен за четене поток от информация и имате възможност да препоръчвате приложения на приятелите, семейството си и контакти от социалните мрежи. „Ето една идея” ще е достъпна чрез телевизии, печатни, онлайн и outdoor медии от октомври 2010. Засега кампанията няма да бъде разпространявана в България.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1