Home » Новини » Globul стартира конкурса Generation Globul

Globul стартира конкурса Generation Globul

3 321 прочита

Дни след представянето на младежките абонаментни програми Generation Globul за потребители между 14 и 24 години, Globul стартира и конкурс за най-креативна снимка и кратък текст на тема „Прави, каквото си искаш!“.

Въпреки, че програмите Generation Globul са за потребители между 14 и 24 години, в обявения конкурс не са поставени възрастово ограничение и е създаден за всички, които имат оригинални идеи и са готови да импровизират в снимка или с текст.

Крайният срок за участие е 8 декември 2010 г., като всички желаещи могат да се регистрират на www.generationglobul.bg, като съревнованието е в две категории:

  • Импровизирай в снимка„, която е за авторски снимки
  • Импровизирай в текст„, за кратки текстове до 240 символа

Победителите в конкурса Generation GLOBUL ще бъдат определени чрез гласуване от посетителите на сайта, като участниците, чиито снимки или текстове получат най-висок рейтинг в съответната категория, ще спечелят специални награди от Globul.

Изображението спечелило в категорията „Импровизирай в снимка“ ще вдъхнови следващата рекламна кампания нa Globul, а авторът й ще спечели мобилен телефон Nokia X2-00. Участниците, класирани на второ и трето място, ще получат съответно мобилен телефон Sony Ericsson Spiro и два билета за концерт по желание.

Първо място в категорията „Импровизирай в текст“ ще донесе на победителя „зеления“ телефон LG GD510 Pop, както и два билета за концерт по избор. Наградата за второ място в тази категория е мобилен телефон Samsung E2121B, а за трето – два билета за концерт. Билетите могат да бъдат избирани от предлаганите във верига магазини Germanos.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

84 − 78 =