Home » Новини » Dell представиха своя модел с Windows Phone 7 – Dell Venue Pro

Dell представиха своя модел с Windows Phone 7 – Dell Venue Pro

3 030 прочита

Dell също се присъединиха към Samsung и HTC, които вече анонсираха новите си модели, работещи с представената вчера нова операционна система на Microsoft – Windows Phone 7. Устройството ще се появи на пазара под името Dell Venue Pro.

Въпреки официалното представяне все още няма пълна яснота около характеристиките на модела, освен очевидните. Dell Venue Pro разполага с 4.1″ инча капацитивен AMOLED дисплей, 1GHz Snapdragon процесор, 8GB вградена памет и камера с 5 мегапиксела. Тя се допълва от LED светкавица и има възможност за запис на видео при 720p.

В САЩ Dell Venue Pro ще се предлага ексклузивно от T-Mobile, до като в Европа ще може да се намери в мрежата на различни оператори. Плануваната поява на пазара е в края на тримесечието. Все още не са обявени и предполагаемите цени, на които Venue Pro ще се продава.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

76 − = 68