Home » Любопитно » Bose навлизат на пазара на bluetooth аксесоари

Bose навлизат на пазара на bluetooth аксесоари

3 247 прочита

Bose едва ли е марка, която да асоциирате със света на мобилните телефони и всичко свързано с тях, но от компанията явно са решили да променят именно тази потребителска нагласа. От Bose пускат на пазара собствена безжична слушалка, която странно са решили да нарекат Bose Bluetooth headset (Bose блутуут слушалка?!).

Bose Bluetooth headset е модел без „закачалка“ за ухото, тоест при по-продължителна употреба ще си спестите умората на ухото. Модела разполага с всички познати технологии за редукция и подтискане на страничния шум за по-добро качество на звука. Автоматичната система за настройка на височината на звука се грижи за повишаването или намалянето нивото му съотвено когато излизате вън на по-шумно или сте в по-тиха среда…

Bose Bluetooth headset не е сред най-приемливите в ценово отношение модели, които бихте могли да закупите. Слушалката ще се предлага на цена от $150, което е доста над средната за подобен тип аксесоари.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

84 − 81 =