Home » Марки » Apple » Apple заведе иск срещу Motorola за нарушение на шест патента

Apple заведе иск срещу Motorola за нарушение на шест патента

5 106 прочита

Не сте мислили, че Apple биха останали длъжни на Motorola, след като те подадоха иск за нарушени патенти, нали? Да, така е в света на „големите“. Принципа „ако ме съдиш, аз ще съдя теб“ е в пълна сила за всички големи производители на мобилни телефони.

[

Apple обвинява Motorola, че без позволение и разбира се без да платят са ползвали технологии, защитени от шест различни патента, ползвайки ги в моделите Droid, Droid 2, Droid X, Cliq, Cliq XT, BackFlip, Devour A555, Devour i1 и Charm. Делото е внесено в Западна област на Уисконсин, известна с подобни дела, които се водят и между други компании от бранша. Причината е прословутата бързина, с която се решават.

Колкото и бързо съдът да иска да излезе с решение, не бива да се подценяват адвокатите, които от страна на Motorola ще направят всичко по силите си делото да се проточи. А когато става дума за патентни спорове трябва да имаме едно на ум, че понятието „бързо“ може да значи „няколко години“.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

75 − = 74