Home » Новини » Транс Телеком намалиха цените за разговор към мобилни мрежи

Транс Телеком намалиха цените за разговор към мобилни мрежи

3 492 прочита

 

Транс Телеком предлага специализирани продукти и услуги, сред които достъп до интернет и телефония през собствена WiMAX мрежа. Транс Телеком разполага с развита IP базирана опорна мрежа и изградена взаимна свързаност с мрежите на останалите телекомуникационни оператори.

Компанията притежава един от двата “Клас A” лиценза, издадени от КРС (Комисия за регулиране на съобщенията), който позволява изграждането, поддържането и предоставянето на услуги чрез национална мрежа “Point To Multi-Point” на базата на технологията WiMAX.

От днес, 11 октомври,  клиентите на Транс Телеком АД ще могат да говорят на една от най-изгодните цени към мобилните оператори у нас – 22 стотинки на минута с ДДС.

С намалението потребителите спестяват до 41% от цената за минута разговор. Те ще заплащат с 15 ст./минута по-малко при тарифни планове Трансфон Style и 4Talk996 Economic и с 13 ст./минута по-малко при Трансфон Business, Трансфон Extra и 4Talk996 Standard. Досега потребителите на тези планове заплащаха съответно по 37 ст. и 35 ст./минута.

Това е едно от най-сериозните намаления на цени за разговори от фиксиран към мобилен телефон и е поредната стъпка на телекомуникационния и WiMAX оператор Транс Телеком да предостави най-изгодните цени на своите клиенти.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − 17 =