Home » Новини » Родителски контрол над децата ви с Viva Bipper

Родителски контрол над децата ви с Viva Bipper

3 798 прочита

VIVA Bipper е мобилна услуга, чрез която предоставя постоянна информация къде се намира детето ви и как използва мобилния си телефон. Услугата все още не е анонсирана от телекома, но вече е намерила своето място в продуктовия каталог за октомври на оператора Виваком.

Какво предлага Viva Bipper?

  • Местоположение: следиш местоположението на детето си и историята на локализациите му.
  • Контрол и оптимизация на разходите: имаш възможност да ограничиш потреблението, номерата на които твоето дете може да звъни, както и да въведеш специални ограничения по часови периоди.
  • Паник номер: когато твоето дете се намира в опасност, то може бързо да набере краткия алармен номер 555. Това ще активира едновременно обаждане до всички контакти, които си посочил на my.bipper.bg.

SIM картата, с която се ползва услугата е съвместима с всеки телефон. За да активираш услугата, просто отиди на адрес my.bipper.bg и се регистрирай. Портала е всъщност контролен център, от който се следи сигурността на детето. След регистрация, веднага ще бъдете упътени как да създадете свой профил и профил на детето си.

VIVACOM ще предложи два варианта на услугата – с месечен абонамент 10 и 15 лв. Подробностите по ценовата оферта можете да намерите в таблицата по-горе.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + = 6