Home » Новини » Повече функционалност и нов дизайн за портала MyGlobul

Повече функционалност и нов дизайн за портала MyGlobul

3 402 прочита

 

Глобул обявиха, че порталът MyGlobul е вече с обновен дизайн и добавени функционалности. Порталът осигурява безплатен достъп до голямо разнообразие от информационни услуги, много музикални хитове, java игри за геймърите, а в разширения еКАТАЛОГ бърза връзка към полезни сайтове, обособени в различни категории.

От MyGlobul могат да се изберат и активират допълнителен пакет за мобилен интернет, както и да проверят използваните МВ директно през менюто „Моите услуги”. Персонализирането на показваната информация в различни части на портала е друга нова функционалност, която позволява на потребителите да настроят според индивидуалните си предпочитания секциите „Инфо гайд” и „еКАТАЛОГ”, както и рубриката „Моите сайтове”.

Добавен е в горната част на всяка страница, както в портала, така и извън него, вече има прозорец за въвеждане на адрес на уебсайт и за търсене на информация по ключови думи както в рамките на MyGLOBUL, така и в цялото интернет пространство.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + = 8