Home » Новини » Плащане на сметка през платежен терминал в М-Тел магазини

Плащане на сметка през платежен терминал в М-Тел магазини

3 837 прочита

М-Тел стартира пилотен проект за алтернативно плащане в магазините на телекома.  Компанията инсталира електронни терминали в магазините си с цел да спести време и да улесни клиентите. Устройствата приемат плащания в брой на месечни сметки и внасяне на депозити. Клиентите ще могат също да презареждат и Prima картите си на терминалите, без да е необходимо да се обръщат към служител в магазина.

Засега пилотните магазини са шест и се намират в София  –  терминалите вече са инсталирани в Централни хали, в Mall of Sofia, на булевард Мария Луиза № 66 и този до хотел Плиска, а в близките дни ще има такива и в магазините на улица Раковска 153 и в Люлин 4, блок 442.

Плащането на терминала за самообслужване се осъществява само в брой и изисква единствено клиентът да веведе персонален код, който е посочен в месечната му фактура. Кодът може да бъде проверен и с безплатен SMS на 1590.

М-Тел е първият телеком оператор в България, който предлага на своите клиенти спестяващото време и оптимизиращо процеса иновативното решение за заплащане на месечна сметка. След успешното преминаване на пилотната част от проекта, електронни каси за самообслужване ще бъдат на разположение и в другите магазини на оператора.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Плащане на сметка през платежен терминал в М-Тел магазини

 1. юли

  28/10/2010 at 10:58

  поздравления за оператора, мисля че определено ще ни облекчи нас клиентите, добра идея.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 + = 28