Home » Новини » Плащане на сметка през платежен терминал в М-Тел магазини

Плащане на сметка през платежен терминал в М-Тел магазини

3 531 прочита

М-Тел стартира пилотен проект за алтернативно плащане в магазините на телекома.  Компанията инсталира електронни терминали в магазините си с цел да спести време и да улесни клиентите. Устройствата приемат плащания в брой на месечни сметки и внасяне на депозити. Клиентите ще могат също да презареждат и Prima картите си на терминалите, без да е необходимо да се обръщат към служител в магазина.

Засега пилотните магазини са шест и се намират в София  –  терминалите вече са инсталирани в Централни хали, в Mall of Sofia, на булевард Мария Луиза № 66 и този до хотел Плиска, а в близките дни ще има такива и в магазините на улица Раковска 153 и в Люлин 4, блок 442.

Плащането на терминала за самообслужване се осъществява само в брой и изисква единствено клиентът да веведе персонален код, който е посочен в месечната му фактура. Кодът може да бъде проверен и с безплатен SMS на 1590.

М-Тел е първият телеком оператор в България, който предлага на своите клиенти спестяващото време и оптимизиращо процеса иновативното решение за заплащане на месечна сметка. След успешното преминаване на пилотната част от проекта, електронни каси за самообслужване ще бъдат на разположение и в другите магазини на оператора.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Плащане на сметка през платежен терминал в М-Тел магазини

 1. юли

  28/10/2010 at 10:58

  поздравления за оператора, мисля че определено ще ни облекчи нас клиентите, добра идея.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 1