Home » Новини » Няколко нови модела с 2 СИМ карти от PriVileg

Няколко нови модела с 2 СИМ карти от PriVileg

3 151 прочита

PriVileg наскоро анонсира и първия си базиран на операционната система Windows Mobile 6.5 двусимов модел – PriVileg SM1. Той поставя началото на нова серия мултифони от висок клас с марката PriVileg, а самото съкращение SM1 произлиза от думите Smart Mobile 1.

PriVileg SM1 е базиран на най-новия процесор на МТК корпорацията MTK6516 Dual CPU 416 MHz + 208 MHz. Неговото бързодействие гарантира безпроблемната работа на операционната система с безбройните приложения за Windows Mobile 6.5. Телефонът предлага на потребителите редица полезни функции като Wi-Fi, GPS, 3-мегапикселна камера + втора предна VGA камера.

Както и при предишните модели, и тук двете SIM карти са винаги в режим готовност (тоест няма нужда от превключване на картите/операторите).

RAM паметта на телефона е вдигната на 256 MB, а ROM е 512 MB. Това значително повишава възможностите на PriVileg SM1 по отношение на софтуерните приложения. Практически всяко приложение, писано за Windows Mobile 6.5 е съвместимо (стига да поддържа резолюцията от 240 х 400 пиксела на сензорния екран).

Както при повечето от предходните модели на марката и тук не липсват двете батерии в комплекта от 1400 mAH. От PriVileg са помислили също и за зарядното, което може да зарежда едновременно и 2-те батерии.

Наличието на FM радио със стандартни опции и възможност за запис е още един плюс. Пакетажа е пълен, което е типично за марката. Той включва слушалки, калъфче, защитно фолио за сензорния екран, кърпичка и USB кабел за връзка с PC-то.

Другият представител на новото поколение мултифони е PriVileg TV10. Той предлага на потребителя елегантен дизайн, вграден TV тунер и GPS със софтуер с гласова навигация.

TV тунерът позволява гледане и запис на телевизия на големия 3,8″ (9,65 см) сензорен екран. Другите по-важни характеристики са Wi-Fi b/g, стерео FM радио със запис, 3,5 мм аудио жак, а също така интеграция със социални мрежи като Facebook, Twitter, eBuddy, Skype, NimBuzz и др.

В стандартния комплект на PriVileg TV10 влизат телефон, две батерии, 4 GB microSD карта, слушалки, зарядно за телефон, USB кабел, кърпичка за почистване на телефона, както и ръководство на български и английски език.

И двата модела вече са налични в търговската мрежа у нас.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

50 + = 53