Home » Новини » Нови пакетни услуги на Мтел с високоскоростен интернет, мобилен, домашен и телевизия

Нови пакетни услуги на Мтел с високоскоростен интернет, мобилен, домашен и телевизия

4 480 прочита

 

От утре, 18 октомври, от М-Тел ще предложат на своите клиенти неограничен високоскоростен достъп до интернет през фиксирана мрежа, както и възможност клиентът да получи отстъпка до 25% от месечните такси, като избере в своя индивидуален пакет допълнителни услуги според своите предпочитания, съобщиха от мобилния оператор.

От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват както частните, така и бизнес клиентите на Мобилтел. Новите пакетни услуги, разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан, ще бъдат достъпни за абонатите на телекома първоначално в София, Варна и Бургас.

Индивидуалните клиенти могат да избират между четири пакета със скорости до 30, 40, 50 и 100 мегабита в секунда. Месечният абонамент за интернет със скорост до 30 мегабита в секунда, мобилен и домашен телефон ще струва само 24,60 лева. Kлиентите, които изберат това предложение, получават и нов стационарен и мобилен телефонен апарат. Бонус към пакета са и 100 безплатни минути към международни мрежи, 50 безплатни минути към всички фиксирани мрежи в страната, 2000 безплатни минути към номерата от групата „Семейство и приятели“ и 60 безплатни минути към всички мрежи в страната. Към този пакет клиентите могат да добавят и цифрова телевизия с над 100 канала с допълнителна 25% отстъпка от месечната такса, или само за 17,25 на месец.

М-Тел предлага на клиентите си и възможността да формират свой индивидуален пакет от услуги според личните си предпочитания и нужди. Към базовата интернет услуга могат да бъдат добавени различни предложения от продуктовото портфолио на М-Тел от следните групи:

  • мобилна гласова услуга;
  • домашен телефон;
  • мобилен интернет;
  • BlackBerry;
  • цифрова телевизия.

Клиентът има възможност да избере най-изгодния тарифен план за него и в зависимост от броя на различните услуги да получи до 25% отстъпка от месечните им такси. Пакетните отстъпки позволяват на домакинството само да избере най-подходящото предложение според нуждите си и да оптимизира семейния си бюджет с по-ниските месечни такси.

Клиентите ще получават обща фактура за всички ползвани телекомуникационни услуги и една контактна точка за отлично денонощно обслужване и поддръжка за всички тях. Специални пакетни предложения за неограничен интернет и допълнителни услуги ще бъдат предложени и за бизнес клиентите, които могат се възползват от преференциални условия, разработени специално според нуждите им.

Източник БГНЕС

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Нови пакетни услуги на Мтел с високоскоростен интернет, мобилен, домашен и телевизия

  1. Pingback: Tweets that mention Нови пакетни услуги на Мтел с високоскоростен интернет | GSM Spot -- Topsy.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 5 =