Home » Новини » М-Тел първи ще предложат модели с Windows Phone 7

М-Тел първи ще предложат модели с Windows Phone 7

3 416 прочита

 

Днес бе премиерата на очакваната нова платформа на Microsoft – Windows Phone 7. М-Тел е първият мобилен оператор в България, който ще започне да предлага мобилни телефони с тази операционна система. Първото Windows Phone 7 устройство, с което М-Тел ще стартира е LG Optimus 7, а през следващите месеци на пазара ще се появят и HTC HD7 и Samsung Omnia 7.

Освен в България, Телеком Аустрия Груп започва да предлага Windows Phone 7 и в Австрия, Хърватия, Словения, Сърбия, Македония и Лихтенщайн, следвайки подхода си на иновативен лидер в телекомуникационния сектор в Европа.

Windows Phone 7 е различен вид операционна система, която събира най-важните характеристики, необходими за динамичното ежедневие на всеки един потребител. Намира нужната информация и я предоставя бързо и навреме и по начин, лесен за възприемане. Комбинира прости ежедневни задачи свързани с електронната поща, или дейности, свързани със заснемането и споделянето на снимки – така че потребителят може да прави повече неща с по-малко стъпки.

„Като иновативен лидер, М-Тел отново първи предоставя на своите клиенти възможността да се възползват от последните технологични решения, които улесняват и превръщат комуникацията в забавление”, каза главният изпълнителен директор на М-Тел Андреас Майерхофер.

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

79 + = 86